Monsieur et Madame le Maire
Door: willem1952
Blijf op de hoogte en volg Willem
25 Maart 2011 | Frankrijk, Parijs
Merci de votre acqeuil chaleureux et de tous vos bon soins, vous m avez aider beaucoup aux moment que j en avais vraiment besoins, merci infiniment, Willem.24 Maart
Eerste kleine sluisje gehad Trois Fontaines.
Straks in Vireux ff de pers te woord staan ;-) nu eerst over de barage van Choos.
Heb na de raad van een bezorgde ex pelgrim geluisterd en sta nu na 2 ½ uur waar ik na ruim 1 uur had kunnen staan.
T liep ff anders dan verwacht.
13.40 sms Ga slapen bij de burgervader ven Hargnies & zijn vrouuw, zij is collumniste bij een streekkrant.
Ben vannacht erg ziek geweest overgeven / diaree, lopen wil niet egt, Naast mn stokken bij gekomen tijdens n pauze, denk te lage bloedsuiker.
Om 14.00 ff naar apotheek, ff naar mijn achterhoofd laten kijken, beetje bluts in me kop.
Crammetje gekregen . bloeddruk ok.
Om 15.30 komt ze me oppikken. Lekker gegeten wat gebabbeld en om 23.30 slapen.
Wel weer een spannend verhaal voor op de site.
:SMS update:: 25 maart 2011 :
Vandaag in Rocroy aangekomen n vesting stadje uit de tyd van Hendrik de IIde rond 1550, weer n prachtige dag, de refuge van de gemeente is dit jaar niet beschikbaar wordt blijkbaar op Frans tempo gerenoveerd. Morgen is me nog niet helemaar duidelijk waar ik naar toe loop ' t een is wat kortbij t ander eigenlijk te ver, dus jullie zien t wel weer. Dit was t weer voor nu k ga mn mandje in :-X heel erg bedankt voor de lieve reacties, knuffel Willem
:SMS update:: 26 maart 2011 :
Jopie gefeliciteerd met je verjaardag ;-)
25 Maart 2011 - 12:45
John:
Zul je wel op jezelf passen?? -
25 Maart 2011 - 19:36
Ellie:
Bonsoir Wim,
Je bent België al gepasseerd, en dan wat een wiebelig frans begin ?? Pas goed op jezelf, en zo te horen, maak je fantastische contacten tijdens je reis. Verzorg jezelf goed, en blijf je volgen !!
Bonne Nuit !! -
26 Maart 2011 - 11:12
Engel:
Terug uit De Bahamas, in een gelukkig vrij zonnig Schotland - om te lezen dat je ziek bent geweest. Jongen toch - doe maar rustig aan. Hoop dat het nu weer goed gaat. Je bent wel een echte pelgrim!!! -
26 Maart 2011 - 13:01
Hallo Willem, ik volg je nog een dagje aangezien ik maandagochtend zelf op pad ga, jou achterna. Via Namen, Rocroi, Reims op naar Vézelay...
Wat schetst m'n verbazing als ik zie op de foto's dat je volgens mij exact dezelfde rugzak draagt als de mijne: een Osprey Aether 70 misschien? :-)
Sterkte met de lijfsperikelen ook! Zorg goed voor jezelf en succes voor je tocht. Wie weet zien we elkaar... ik zou je waarschijnlijk onderweg herkennen!
Een pelgrimsgroet,
Toine. -
26 Maart 2011 - 16:36
Willem:
Hey Pa, Wat een reis zeg hoop dat alles goed met je gaat, en wel goed eten he.
Heb net ook de foto's bekeken, en hoe bevalt het tentje?
Maar goed zet um op en kom goed thuis.
hvj gr Willem