20 Maart
Door: willem1952
Blijf op de hoogte en volg Willem
20 Maart 2011 | België, Hoei
Week evaluatie. Geweldig ;-)
Lekker wandel weer, soms een noord oost briesje bakboord achter inkomend zo dat de spinakker erbij getrokken kon worden.
Na n beetje moeizame eerste 2 dgn mezelf toe gesproken en waarachies t hielp.
Vanaf Vise gaan genieten van de omgeving & natuur.
Prachtige nieuwe mensen ontmoet waarvan Ik niet wist dat ze überhaupt nog bestonden, geweldig wat een feestje dikwijls heel emotioneel.
Kan nu al niet meer stuk en ben net 1 week weg, dus laat maar komen.
Vandaag rustdag bij mijn nicht Nelly in Moha bij Huy.
Had gisteravond n beetje dikke rechter enkel en n pijnlijke achillespees, had gister een paar steile stukjes omhoog & omlaag waaronder de rue des Chappeles in Huy n hors caterorie van rond de 12/14 % die ook in fleche Walonne voor t verschil zorgt.
Morgen n beetje de klimmetjes vermijden.
Ga nu ff verder via Ravel t jaagpad langs de Maas zeg maar.
Kortom een feestje knuffel aan allen en langzaam lopen is beter dan stilstaan.
Bedankt voor de super lieve reactie’s
:SMS update:: 21 maart 2011 :
Fijne rustdag genoten & de gesprekken met Nelly hebben me nog eens iets duidelijk gemaakt "wat ik al lang weet" hoe gelukkig ik ben met mijn Catharina en hoeveel ik van m'n Meissie hou... Dat is met geen toetsebord te beschrijven :-*
:SMS update:: 21 maart 2011 :
En wat 'n cadeautje 't is 2 prachtige jongens te hebben en Manon die er bij gekomen is, en hoezik ik hoop dat Willem Jr. In een beetje gestructureerde leefomgeving terecht komt al dan niet met z'n meisje waarvan me de naam effe ontschiet... Dat zou maken dat m'n bedevaart gelukt is ongeacht of ik Santago haal. Daar bid ik voor, daar steek ik kaarsjes voor aan & lig ik om 5:47 in 'n hard ongemakkelij doorgezakt bed met pijn in m' rug te beuke....
20 Maart 2011 - 14:25
Engel:
Hou de wind in de rug, en geniet van leuke mensen onderweg! Vive la vie!! -
20 Maart 2011 - 15:12
Eric En Gertie:
Ha die Wim
je eerste weekje zit er alweer op en zo te horen gaat alles helemaal super.Lees iedere dag je verslag en ben blij dat het je zo goed bevalt.Geniet maar lekker van je rustdag dan kun je er daarna weer flink tegen aan.
groetjes Eric en Gertie -
21 Maart 2011 - 14:10
Engel:
Al wandelend 'zie je zoveel meer' - niet alleen aan de buitenwereld, maar ook van binnen - nietwaar?
Ik blijf met je meewandelen.