15 Maart
Door: willem1952
Blijf op de hoogte en volg Willem
15 Maart 2011 | België, Visé
:SMS update:: 15 maart 2011 :
Vanochtend effe over 9:00 vertrokken moest van achter 't Vrijthof naar de St. Servaasbrug(Appie bedenk de volgende x dat je er onderdoor vaart dat ze er in 1280 zonder kranen & zo aan zijn begonnen en dat ie in 1298 af was ;-) knap he, met de hand. Met schitterend weer gewoon 't land uitgewandeld om rond 14:30 aan de brug van Vise te zijn. Km van vandaag +/- 16/17+2
Vandaag redelijke dag gehad, n aantal dingen aangepast.
Mn tempo wat lager kleinere stappen en meer korte pauzes na elkaar, ging op zich niet verkeerd.
Alleen als Ik op een verharde weg loop heb ik na n uurtje een branderige voetbal aan beide voeten. Lastig en erg pijnlijk.
Ik heb vanmiddag een uurtje pauze genomen en mijn schoenen en sokken uit gedaan, was bang dat dat niet slim was, maar t ging goed dus dat houden we er in denk Ik.
Als t droog is heet dat.
Heb in Vise geslapen in de hal Omnissport voor 5 eury heb Ik een bed & douche.
Morgen tot Angleur is +/- 18 km maar dan door Luik zijn er nog n hap.
K zie wel wat het word.
Was een prachtige dag.
15 Maart 2011 - 20:06
Ilona:
Wim,
je bent al lekker op weg lees ik!
SUPER! Hopen dat de komende dagen het weer je gegunt is,
ik heb me aangemeld voor je updates dus ik ga ze bijhouden! Enorm leuk en kort & krachtig!
Succes; Ilona. -
16 Maart 2011 - 04:53
Miranda:
goedemorgen wim appie hier ik wens je veel succes en dat het een mooie reis zal worden wim je zul wel veel mooie dingen gaan zien wij liggen nu in de laatste duitse sluis jochenstein op de donau en hebben vanaf nu dadelijk geen internet meer mier gaat morgen in wenen naar de kinderen ik ben vrijdag morgen in budapest ga in hongarijen weer laden voor holland groeten appie en mier -
16 Maart 2011 - 06:45
R&M:
Dat is zeker knap, grappig om te weten….. zeker als je kijkt hoe men dit heeft gemaakt.
Doe rustig aan vandaag en heel veel plezier!!!
16 Maart 2011 - 16:42
Engel:
Je eerste stapjes - geweldig! Binnenzolen helpen misschien - zo spreekt een vrouw met steunzolen, want anders krijg ik (op afstand) ook pijn! Groeten uit de Bahamas.