Week 11 - Reisverslag uit Maasbracht, Nederland van Willem Ameijde - WaarBenJij.nu Week 11 - Reisverslag uit Maasbracht, Nederland van Willem Ameijde - WaarBenJij.nu

Week 11

Door: willem1952

Blijf op de hoogte en volg Willem

08 Maart 2011 | Nederland, Maasbracht

Zondag 13 Maart;

1ste Wandelweek

Dag 1 - Vertrek Zondag 13 maart 2011 om 10:00. Maasbracht Stein of Elslo 25.0 / 27.5 Km. (denk ik;-)

Halleluja, +/-5 maanden geen “Boulevard” geen “NCSI” geen HERHALING van “NCSI” geen “All you Need is Love” en “Boones”,&,&,&, Price the Lord… ;-)

Maar nu effe Serieus…. “Ik, Moi dus, Ben er effe niet;-)” & M’n persoonlijke HR Manager zorgt dat jullie op de hoogte blijven :)

Allemaal bedankt voor de hartverwarmende reacties, dodo’s, zit ik hier met ’n brok in me keel en geen FischerMansFrend in de buurt, ‘k denk zomaar dat ik ze dikwijls nodig zal (zou kunnen) hebben, een ding beloof ik jullie ’n feestje wordt ‘t, zeker weten “once in à life time” hé, dus er uithalen wat er in zit, ‘k zal aan jullie denken, beloofd…, en ’n kaarsje branden als ik in Santiago aan kom, als God ’t beliefd (zou Jo P zeggen;-)

Zo Poppers voor degene die me hebben uitgezwaaid Leuk dat je er was en nogmaals bedankt, voor degene die er niet waren ook bedankt ’t gaat jullie allemaal goed hoop ik, tot over ’n maand of 4½ à 5 zorg goed voor je zelf, Carpe Diem of te wel Pluk de Dag!!
Hasta La Vista, Willem….

:SMS update:: 13 maart 2011 :
Dag 1: Elslo slaap in pension t Raedhous afstand +/- 27 + 3om de haven ban Grevenbicht heen.

• 12 Maart 2011 - 08:41

Geert En Delphine.:

Hallo Willem,
    wij wensen jou heel veel geluk en veel wandel plezier op je lange tocht.
    Wij hopen dat je het gaat redden tot in spanje.
    We blijven je volgen.
    Groetjes Geert en Delphine.

• 12 Maart 2011 - 15:53

Corry En Jeannette:

Hallo Broer/zwager,
    Wij wensen je een geweldige voettocht naar Santiago de Compostela en hopen dat het zal brengen wat je ervan verwacht.
    Je weet, als je in de buurt bent, bel en we komen je halen.
    Knuffel en liefs voor Catharina en jou.

Corry en Jeannette

• 13 Maart 2011 - 15:15

Cecile Rutten:

Ik heb je vanmorgen zien vertrekken en heb daarna tegen Andrea gezegd dat pap (Pierre) dat van mij toch niet zou mogen.
    Dat vertrek vond ik nog wel moeilijk. Maar het begin is er, nu is het zo augustus, dus geniet van alle dagen,dat doen wij hier ook. Heel veel succes, en je hoor van ons.

• 13 Maart 2011 - 20:16

Albert&Pia:

Zo de kop is eraf zullen we maar zeggen, zal wel even gevoeld hebben als lood in de schoenen.
    Moet maar denken dat het met de dag makkelijker gaat.
    We zullen je toch nog herkennen als je terug komt??
    Of laat je een baard staan en de haren groeien,oh nee dat is weer extra bagage.

Groetjes van ons allen.

• 13 Maart 2011 - 22:48

Bertuss:

Hoi Wim,

fijn dat je op weg bent,
    een lange weg te gaan,
    maar alle ervaringen zullen onuitputtelijke energie geven.
    Een fijne weg toegewenst.

dichtbij en toch ver weg
    ver weg en toch dichtbij

Bertuss oet St O'berg
    van de Hikingsite

• 14 Maart 2011 - 17:19

Engel:

Vanuit een zonnig Nassau in de Bahamas - veel sterkte, veel plezier en leuke avonturen. Mijn vriendin Sarah hier heeft een flink stuk op de fiets gedaan, en heeft haar certificaat. Ze vond het een heel emotionele ervaring!